Lähiaikojen tapahtumia ovat mm.

Vihdin museo järjestää keväällä 20. maaliskuuta klo 17 museolla posetiiviaiheisen illan. Luvassa on muutaman posetiivikappaleen lisäksi tarinoita posetiivien ja posetiivareiden historiasta. Illan päähenkilö on monien vihtiläisten ja ympäristön ihmisten muistama "Italian äijä, Vallan hyvä, Passar bra, Jeeramont, Vaalmont tai Aleksanteri", eli...

Vielä on jäljellä yksi henkilökuntajuhla, nyt Kuopiossa 22.11. Posetiivi soi myös Hattulassa Parolan aseman joulutapahtumassa 24.11. klo 11-13. Tuusulan seurakuntakodissa ikäihmisten juhlassa on mukana kaksikin posetiivaria 11.12. klo 13.

Kesän 2018 festivaaleilta Tanskan Svendborgista, Berliinistä, Tuusulasta ja Tarttosta löytyy runsaasti Suomen posetiivareiden Facebookista. Hae joko Posetiivarit tai Posetiivifestivaalit.

Elokuussa useiden maiden posetiivarit kokoontuvat Tarttoon Viroon. Viikonloppuna 3.-5. elokuuta järjestettävä tapahtuma on osa kaupunkiin muodostuvaa posetiivifestivaalien perinnettä. Uusimmat tiedot löytyvät aina Facebookin sivulta Tartu Väntorel.

Suomen kesän 2018 suurin posetiivitapahtuma on kansainvälinen festivaali Tuusulassa 17.-19. heinäkuuta. Mukana on soittajia kuudesta maasta ja luvassa useita konsertteja kolmen päivän aikana. Tarkka ohjelma ja osanottajalista löytyvät Suomen posetiivareiden sivuilta www.posetiivi.fi.

Internationales Drehorgelfest Berlin kerää sadoittain posetiivareita eri maista Berliinin keskustaan 6.-8.7. 2018. Tapahtuma on lajissaan suurimpia ja värikkäimpiä maailmassa. Luvassa on aikanaan runsaasti kuvia festivaaleilta.

Pohjoismaisen posetiivariyhdistyksen Nordiske Lirekassevennerin soittajat kokoontuivat vuosittaiseen tapaamiseensa ja viikonloppufestivaaliin Tanskan Svendborgiin. Kuvia festivaaleilta voi selailla Facebookin sivuilla Posetiivarit tai Posetiivifestivaalit.